WIENERBRØD | SØNDAG 12 MAJ 2019 | 14:00-17:30
650.00 kr.
Duft og smag af smørbagt wienerbrød er en oplevelse i sig selv.
Frédéric vores franske konditorchef med mange års erfaring vil guide Jer igennem alle de forskellige bageteknikker som at folde og rulle en wienerbrødsdej med smør.
Så kom og lær kunsten at lave den perfekte wienerbrødsdej, som er grund til mange forskellige slags sprøde og lækre wienerbrød.
På dette kursus skal du selv fremstille wienerbrødsdej og de forskellige fyld.
Med wienerbrødsdejen vil vi fremstille forskellige wienerbrøds varianter, blandt andet:
Lækre spandauere med marcipanremonce og ægte vanille kagecreme og pyntet med hakkede mandler og knasende sukker.
Velduftende kanelsnegle med kanelremonce og pyntet med glasur.
Smukt drejede frøsnappere med marcipanremonce.
Kurset indeholder en pause, hvor der bliver serveret lidt kaffe/te.
De wienerbrød som du ikke når at spise på kurset bliver pakket i poser, så du kan tage dem med hjem. Du får også noget ubagt wienerbrødsdej, som kan fryses og bages derhjemme.
Prisen inkluderer:
– Råvarer og instruktion
– En pose nybagte wienerbrød med hjem til familie og venner
– Noget ubagt wienerbrødsdej som kan fryses og bages derhjemme
– Detaljerede opskrifter med billeder, så du nemt selv kan gå i gang derhjemme bliver sendt på e-mail efter kurset
Bemærk:
Processen med at lave wienerbrød er en udfordring og er tidskrævende.
Derfor vil vi gøre forarbejdet for at sikre, at du vil være i stand til at nyde dine wienerbrød i slutningen af kurset. Men du vil stadig gennemgå alle faser i løbet af kurset.
Der er maximum 8 deltagere per hold.
Niveauet er for begyndere.
Vær opmærksom på at kurset evt. kan tage lidt længere tid.
Du skal være fyldt 13 min år for at deltage.